Watermeterput

De watermeterputten beschikken over één of twee afneembare deksels. Dit is afhankelijk van het type watermeterput. Deze deksel zijn afsluitbaar (behalve bij PWN). Hiermee is de watermeter voor het drinkwaterbedrijf en u als gebruiker bereikbaar.

De aluminium deksels zijn scharnierend aangebracht en kunnen middels een hangslot worden afgesloten. De deksels zijn voorzien van een uitzethouder. De composiet deksel kan met een haak manueel worden verwijderd.

Alle putten zijn voorzien van een uitneembare geïsoleerd tussendeksel (antivorstplaat). Deze zorgt ervoor dat in koude periodes de relatief warme lucht in de put blijft en de watermeter op een natuurlijke wijze voldoende beschermd is tegen vorst en bevriezing.
Na het openen van de deksel(s) kan de uitneembare tussendeksel(s) worden verwijderd en is er toegang tot de watermeteropstelling.

Meer informatie

Wij zijn druk bezig ons assortiment watermeterputten ook online aan te bieden. Bent u op zoek naar een watermeterput? Wij kunnen u vrijblijvend informeren en een aanbieding doen. Tevens kunt u alle informatie vinden op onze product website STRAATkast.nl.

Liever persoonlijk contact. Kijk op onze contactpagina hoe u ons kunt bereiken.